Θέλεις να εργαστείς σε έναν αναγνωρισμένο οργανισμό που από το 2016 αναπτύσσεται και εξελίσσεται συνεχώς με στόχο να εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τις καθημερινές ανάγκες των επιχειρήσεων εστίασης του νησιού παρέχοντας λειτουργικές, άρτια οργανωμένες και αποδοτικές υπηρεσίες. Αν διαθέτεις ανεπτυγμένες επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες, αγαπάς την καλή κουζίνα και το ποιοτικό φαγητό, σου αρέσει να μαγειρεύεις στον ελεύθερό σου χρόνο, είσαι καλός στις πωλήσεις και διαθέτεις προϋπηρεσία σε αυτό τον κλάδο των πωλήσεων θα χαρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σου.

Η αποστολή σου είναι να προσφέρεις εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης στους συνεργάτες μας μέσα από ποιοτικές σχέσεις εμπιστοσύνης που θα κληθείς να αναπτύξεις. Οι ευθύνες σου θα είναι να εκτεταμένες και θα έχουν να κάνουν με την ανάλυση και κατανόηση της αγοράς, την εκπόνηση μελετών και στατιστικών εργασιών με σκοπό την ανάπτυξη των πωλήσεων, την ανάπτυξη του πελατολογίου εντός και εκτός Νάξου και την παρακολούθηση και φροντίδα των υφιστάμενων συνεργατών μας. Πέραν από τις άριστες επικοινωνιακές σου δεξιότητες, θα χρειαστεί να μιλάς πολύ καλά αγγλικά αλλά και να γνωρίζεις στην πράξη να χειρίζεσαι τα προγράμματα word & excel στον υπολογιστή. Επίσης θα πρέπει να είσαι πρόθυμος να κάνεις ότι χρειάζεται προκειμένου να βοηθάς τα διάφορα τμήματα της επιχείρησης να επιτελέσουν τους στόχους τους.

Το ωράριό σου θα είναι ευέλικτο και θα προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των πελατών. Αυτό που έχει αξία για εμάς είναι τα αποτελέσματα και όχι ο χρόνος που χρειάστηκαν αυτά για να έρθουν, οπότε θα έχεις την ευελιξία να προσαρμόζεις τις ώρες εργασίας σου με τον πιο αποδοτικό τρόπο προς την επίτευξη των στόχων.

Στον δύσκολο και απαιτητικό αυτό ρόλο ο οργανισμός θα σου παρέχει όλη την βοήθεια και την εκπαίδευση που θα χρειαστεί. Στην Aegean Fresko έχουμε μεγάλα όνειρα και αποστολές και ψάχνουμε το πρόσωπο που θα μας στηρίξει στο να φτάσουμε εκεί.

Πληροφορίες στο 2285023000 ή στο info@aegeanfresko.gr