ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

AEGEAN FRESKO

Πλάτανος, Χώρα Νάξου | 22850 23000
Fax: 2285023018 | info@aegeanfresko.gr

ΡΩΤΑΤΕ, ΑΠΑΝΤΑΜΕ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Εξυπηρετούμε όλο το νησί της Νάξου καθώς και τα γύρω νησιά: Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσια, Δονούσα, Αμοργό, Σίκινο, Φολέγανδρο.

Το άρτια εκπαιδευμένο μας προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει και να σας ενημερώσει για οτιδήποτε επιθυμείτε. Μπορείτε να περάσετε από τα γραφεία μας στην περιοχή του Πλάτανου της Χώρας Νάξου, να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στο 2285023000 με έναν εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών ή να στείλετε e-mail στη διεύθυνση info@aegeanfresko.gr έχοντας άμεση απάντηση εντός της ημέρας. Αν το επιθυμείτε μπορούμε να κλείσουμε ένα ραντεβού στον χώρο σας και εκπρόσωπος της Aegean Fresko θα σας ενημερώσει για ό,τι επιθυμείτε.

Οι παραγγελίες που αφορούν στο νησί της Νάξου εξυπηρετούνται αυθημερόν και εντός 2 ωρών από την στιγμή που θα λάβουμε την παραγγελία.

Οι παραγγελίες που αφορούν στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων και δίνονται μετά τις 9:00 το πρωί, αποστέλλονται την επόμενη ημέρα με τον Σκοπελίτη ή με τους εκάστοτε μεταφορείς.

Οι παραγγελίες μπορούν να δίνονται τηλεφωνικώς στο 2285023000, ή γραπτώς με e-mail στο info@aegeanfresko.gr, ή μέσω social media, στο Μessenger ή στο Viber.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε τηλεφωνική επικοινωνία αλλά οι γραμμές είναι κατειλημμένες, ή καλείτε σε ώρες που η εταιρεία είναι κλειστή, μπορείτε να αφήσετε μήνυμα στον τηλεφωνητή ακολουθώντας τις οδηγίες του τηλεφωνικού κέντρου.

Στην Aegean Fresko είναι αποδεκτές οι συναλλαγές με όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Επίσης, μετά από σχετική ενημέρωση, υπάρχει η δυνατότητα συναλλαγής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα με ασύρματο POS της Aegean Fresko στον τόπο παράδοσης των εμπορευμάτων.

Από τη στιγμή που δίνεται η παραγγελία υπάρχει άμεση ενημέρωση για την διαθεσιμότητα των προϊόντων και τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας ώστε να είστε σίγουροι πως θα παραλάβετε εγγυημένα τα προϊόντα που χρειάζεστε στον χρόνο που τα θέλετε.

Μέσω της πρωτοποριακής online εφαρμογής MyCustomer έχετε τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση όλο το 24ωρο και από οποιοδήποτε σταθερό υπολογιστή, laptop ή tablet στα τιμολόγιά σας. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να ελέγξετε οποιοδήποτε παραστατικό έχει κοπεί, να το αποθηκεύσετε ή να το εκτυπώσετε.

Μέσω της πρωτοποριακής online εφαρμογής MyCustomer έχετε τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση όλο το 24ωρο και από οποιοδήποτε σταθερό υπολογιστή, laptop ή tablet στον προϊόντικό τιμοκατάλογο της Aegean Fresko.

Μέσω της πρωτοποριακής online εφαρμογής MyCustomer έχετε τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση όλο το 24ωρο και από οποιοδήποτε σταθερό υπολογιστή, laptop ή tablet σε στατιστικές λίστες που αφορούν τις αγορές προϊόντων που έχετε κάνει. Μέσω της εφαρμογης MyCustomer μπορείτε να ελέγχετε τις ποσότητες που έχετε αγοράσει ανά κωδικό, ανά μήνα ή σε επιλεγμένο χρονικό διάστημα που θα ορίσετε εσείς.

Μέσω της πρωτοποριακής online εφαρμογής MyCustomer έχετε τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση όλο το 24ωρο και από οποιοδήποτε σταθερό υπολογιστή, laptop ή tablet στις κινήσεις των παραστατικών που έχουν πραγματοποιηθεί στην τρέχουσα ή σε προηγούμενες χρήσεις. Αφού ορίσετε το χρονικό διάστημα που σας αφορά η καρτέλα μπορεί να αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας ή να την εκτυπώσετε.

Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, αυτό μπορεί να γίνει αρκεί να το προϊόν να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και να απέχει τουλάχιστον 2 μήνες από την ημερομηνία λήξης. Σε περίπτωση που το προϊόν αφορά είδος ψυγείου ή κατάψυξης δεν επιστρέφεται. Ισχύουν όροι, προϋποθέσεις και ειδικές εξαιρέσεις. Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται πάντοτε έπειτα από συνεννόηση.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ