Εκτός από τις ταραμοσαλάτες, τους χαλβάδες και τις λαγάνες, στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας πρωταγωνιστές είναι και τα θαλασσινά, με τα καλαμαράκια, τις γαρίδες και τα χταπόδια να… εξαφανίζονται κάθε φορά σε μερικά δευτερόλεπτα.

Εσείς επιλέξτε τα σωστά και μάθετε τι σας προσφέρουν!
Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει, πράγμα που σημαίνει ότι ετοιμάζουμε κι ένα μεγάλο και αρκετά διαφορετικό τραπέζι, όπου ο πρωταγωνιστής αυτή τη φορά δεν είναι το κρέας, αλλά τα θαλασσινά.

Οι γαρίδες και τα καλαμαράκια αυτή την ημέρα κλέβουν την παράσταση και συνοδεύουν με τον καλύτερο τρόπο την ταραμοσαλάτα, τη λαγάνα, το ριζότο και ό,τι άλλο επιλέξουμε να φάμε στο πλαίσιο της παράδοσης της Καθαράς Δευτέρας, η οποία σημαίνει το τέλος της Αποκριάς και την αρχή της Σαρακοστής.

Επειδή, όμως, τα θαλασσινά για τους περισσότερους δεν αποτελούν μια τροφή που καταναλώνουν συχνά, άρα και δεν γνωρίζουν αρκετά, επιλέξετε τα σωστά, από την Aegean Fresko!

Η έξυπνη επιλογή: Ποιότητα, γεύση, φρεσκάδα και οικονομία με θαλασσινά από την Aegean Fresko

Οι άνθρωποι της Aegean Fresko, ως εξειδικευμένοι επαγγελματίες, προσφέρουν πάντα το καλύτερο και για το σπιτικό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Φέτος, γευτείτε όλα τα θαλασσινά σε τιμές που θα κάνετε …ανάσταση, 40 ημέρες νωρίτερα!

Έξυπνες αγορές λιανικής, σε τιμές χονδρικής έως και 50% φθηνότερα! Ενδεικτικές τιμές: Χταπόδι (800 gr) 11,93€/kg, γαρίδες (Νο3) 12,08€/kg, καλαμάρι 8,27 €/kg και καλαμάρι γόνος 4,45€/kg!

Σκεφτείτε: Την Aegean Fresko την εμπιστεύονται τα καλύτερα εστιατόρια της Νάξου. Εμπιστευτείτε την κι εσείς για το σπιτικό σας τραπέζι!
Ξεκινήστε από την Καθαρά Δευτέρα και …καλό Πάσχα!

Δημοσίευση: NaxosTimes.gr